Onlinebanket.nl
Jan Tinbergenstraat 16 B
2811 DZ Reeuwijk

U kunt ons telefonisch bereiken op : 0182-761233

De online bakker

Onlinebanket.nl richt zich echt op bedrijven. 

Op onze website kunt u makkelijk een keuze maken uit de categorieën aan de bovenkant van de pagina. Onze producten worden ambachtelijk gemaakt met de lekkerste natuurlijke ingredienten. De levertijd is afhankelijk van het product. Maar de meeste producten kunnen wij snel leveren. Ze worden gemaakt nadat u besteld heeft. Dus altijd vers.  Vragen over de levertijd, neemt u dan even contact met ons op.

 

Betaalmogelijkheden

U kunt bij ons afrekenen met Ideal, Visa- en Mastercard, Paypal of achteraf betalen per factuur. Maar sinds kort ook met Maestro, Giropay, Mister Cash en Sofort Banking.

Factuur

U krijgt per mail een factuur toegezonden. Ook wordt de factuur toegevoegd aan uw account. Als u bestelt namens een bedrijf en u kiest voor betaling per factuur, dan wordt de factuur ook per post toegezonden.

Levertermijn

U kunt tijdens het bestellen een leverdatum invullen. Dit is een uiterlijke leverdatum. U wordt per email op de hoogte gehouden van de verzending.

Bezorging

De kosten van de bezorging binnen Nederland bedragen € 10,50 per bestelling per adres. Wij bezorgen alleen in Nederland. U kunt ook de producten laten bezorgen bij uw relaties of medewerkers. Hier worden extra kosten voor gerekend.

Heeft u problemen in de winkel? Er werken bijvoorbeeld bepaalde functies niet

Onze webwinkels zijn gemaakt met een moderne Magento systeem. Dit systeem werkt prima met browsers als Firefox, Chrome en Explorer, maar kan problemen geven met oude versies van Explorer. Als u problemen ervaart, adviseren wij u om uw Explorer te updaten. U kunt hiervoor deze link gebruiken. Nieuwe versie Explorer .

Heeft u wel een nieuwe versie, maar u ervaart toch problemen, dan is het mogelijk de Compatibiliteitsfunctie aan staat. Dit houdt in dat uw nieuwe browser op de oude instellingen staat van oude explorers. Dit kunt u uitzetten in het menu extra opties in Explorer.

 

Klachten

Wij leveren producten van hoge kwaliteit en we streven ernaar dat u zeer tevreden zult zijn over het product en onze service. Gaat er toch iets mis en heeft u een klacht of opmerking, dan kunt u deze per email toesturen via de  contactpagina of neemt u telefonisch contact met ons op: 0182-761233 zodat wij gelijk een oplossing kunnen zoeken.