Ons Assortiment

Banketstaaf 250 gram

Overheerlijke bakkers banketstaaf. Ambachtelijk gemaakt en met roomboter en echte amandelspijs bereid. Wij kunnen deze ook uitvoeren met uw logo in marsepein.Prijs op aanvraag. Ook logo mogelijk op de doos. Ook prijs op aanvraag.

Gewicht: 250 gram

Prijs: € 5,75

Minimale afname 25 stuks.


Traditionele Kerstbanketstaaf 250 gram

Heerlijke Kerst banketstaaf gemaakt door onze ambachtelijke bakker. Met een traditionele roomboterkorst en gedecoreerd met krokant amandelspijs. En binnenin gevuld met 100 % amandelspijs. Bereid met roomboter. Een heerlijk geschenk en traktatie.

Uw medewerkers of relaties zullen genieten van deze heerlijke kerststaaf. Gewicht: 250 gram Verpakt in een doosje. 
U kunt de kerstkrans persoonlijk maken door er een logo op te laten plaatsen van marsepein (prijs op aanvraag). Eventueel ook op de doos is een logo mogelijk. Ook prijs op aanvraag.

Prijs: € 5,95

 

Minimale afname 25 stuks.


Traditionele Kerstkrans 500 gram

 

Heerlijke kerstkrans gemaakt door onze ambachtelijke bakker. Met een traditionele roomboterkorst en gedecoreerd met krokant amandelspijs. En binnenin gevuld met 100 % amandelspijs. Bereid met roomboter. Een heerlijk geschenk en traktatie.

verpakt in geschenkdoos.

Minimale afname: 25 stuks

 

Prijs: € 9,95 inc BTW


Beuling 500 gram

 

Heerlijke beuling gemaakt door onze ambachtelijke bakker. Deze banketletter in de vorm van beuling is gevuld met topkwaliteit amandelspijs. Bereid met roomboter. Een beuling staat voor geluk. Je wenst hier iemand geluk en gezondheid mee en wordt vaak gegeven en gegeten met Sinterklaas, kerst of Nieuwjaar. 

Minimale afname 25 stuks.

Prijs: € 9,95 inc BTW


Banketletter

Heerlijke ambachtelijke bakkers banketletter gevuld met topkwaliteit amandelspijs. Bereid met roomboter.

 

Uw medewerkers of relaties zullen genieten van deze heerlijke roomboterletter. Gewicht: 500 gram Verpakt in een luxe rode doos. 
U kunt de banketletter persoonlijk maken door er een logo op te laten plaatsen van marsepein(prijs op aanvraag). De verpakking kunt u persoonlijk maken door op de doos een rond of rechthoekig etiket te laten plaatsen (fullcolour) met uw logo en/of tekst (prijs op aanvraag). Ook een sierband is mogelijk.  Maar ook een persoonlijk kaartje behoort bij de mogelijkheden. De banketletters worden vlak voor de levering gebakken, dus zijn heerlijk vers.

Verschillende letters en vormen zijn mogelijk. Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen en invullen bij het veld 'Commentaar'. U kunt het ook aan ons doormailen: info@avwebwinkels.nl. Ook het logo als u dit er op wilt kunt u aan ons mailen.

 

Prijs: € 9,95